Elgydium clinic 7-100 fogkefe
Elgydium clinic 7-100 fogkefeElgydium clinic 15-100 fogkefe

Elgydium clinic sterilizálható fogkefe (ultra puha vagy soft)

1.736 Ft

Fogínygyulladás, fogágybetegségek esetén, illetve szájsebészeti beavatkozást követően, de még egy felső légúti fertőzés után is kifejezetten ajánlott a fogkefét a kórokozó baktériumoktól „megtisztítani”, sterilizálni.

Az Eldydium clinic fogkefék mikrohullámú sütőben sterilizálhatóak, így 1000 Watt-on 1 perc alatt a baktériumok 99,9%-a elpusztul.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , , , ,

Termékleírás

Az Eldydium clinic fogkefék mikrohullámú sütőben sterilizálhatóak, így 1000 Watt-on 1 perc alatt a baktériumok 99,9%-a elpusztul.

Állítsa fejjel lefelé a fogkefét egy pohár vízbe, annyi vízzel, hogy a fogkefe fejét ellepje. Tegye be a poharat a fogkefével a mikrohullámú sütőbe. Indítsa el a mikrohullámú sütőt 1000 Watt-on 1 percre, majd az idő lejárta után vegye ki. Akár naponta elvégezhető a sterilizálás.

Alkalmas szájsebészeti beavatkozások utáni időszakra, illetve Elugel szájfertőtlenítő gél felvitelére.

Rendelhető változatok

  • 7/100 – Ultra puha sörte: Alkalmas szájsebészeti beavatkozások utáni időszakra, illetve Elugel szájfertőtlenítő gél felvitelére.
  • 15/100 – Soft fogkefe

Szállítás

A webshopunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat útján szállítjuk házhoz. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a szállítás díja 1.490,- Ft, a díjmentes szállítás értékhatára 10.000,- Ft.

Utánvétes szállítás esetén az utánvétért további 690,- Ft-ot számítunk fel értékhatártól függetlenül. Kártyás fizetés esetén természetesen ezt a díjat nem számoljuk fel.

További információk

Fogkefe típus

Ultra puha sörte, Soft, Medium